Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (2.53 secunde)
TAUR 21.04-21.05: Va simtiti coplesiti de ritmul alert in care se desfasoara viata si aveti nevoie de mai multa odihna si relaxare.
TAUR 21.04-21.05: In urmatoarele zile va veti concentra pe bani si castiguri. Indiferent ce faceti in legatura cu castigarea banilor, cu cheltuierea sau negocierea unui contract, sunteti mai agresivi ca de obicei.
TAUR 21.04-21.05: Sunteti din ce in ce mai ocupati. Calatoriti mult si va faceti noi prieteni. Va preocupa mult bunastarea familiei si mai ales a celor mai mici membri.
TAUR 21.04-21.05: In ultima perioada v-ati cam chinuit sa mentineti corabia pe linia de plutire si asta mai ales ca veniturile au fost destul de reduse.
TAUR 21.04-21.05: Sunteti entuziasti! Aceasta stare poate fi data de scurte calatorii, planuri de viitor sau ceva legat de munca.
TAUR 21.04-21.05: Va faceti tot felul de planuri ambitioase legate de reparatii la domiciliu. Aveti oportunitati sa va mariti veniturile si sa cheltuiti banii pe lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi.
TAUR 21.04-21.05: Saptamana aceasta ar trebui sa fiti extrem de prudenti cum vorbiti si, mai ales, cum va dozati efervescenta cuvintelor.
TAUR 21.04-21.05: Aveti grija de sanatatea dumneavoastra, deoarece dansul Jupiter-Pluto va poate afecta. Lucrul de care trebuie sa va amintiti este ca tot ce va propuneti in aceste zile se poate intoarce impotriva dumneavoastra.
TAUR 21.04-21.05: Pentru dumneavoastra au loc evenimente interesante, care implica activitati legate de casa, familie si imobiliare. Nu este nevoie sa va legati foarte tare de trecut.
TAUR - Sambata: Ai sentimentul ca nimeni nu te intelege. Nu te stradui in plus ca sa fii apreciat. Rezultatele se vor vedea de la sine.
Taur Cea mai mare preocupare a zilei e traiul linistit in caminul perfect. Daca inca nu ai un loc al tau pe care sa-l numesti acasa, ai sansa de a face planuri mari in acest sens.
TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va atrag discutiile sociale, evenimente de tot felul, distractii sclipitoare, in ciuda obligatiilor cu care va confruntati.
TAUR 21.04-21.05: Privesti spre viitor cu emotie si bucurie, de parca s-ar apropia un eveniment de la care ai mari sperante!
TAUR Sambata: Te simti foarte inspirat azi si gata sa pui in aplicare cele mai indraznete visuri. Asculta-ti intuitia! Duminica:
TAUR 21.04-21.05: Aveti sansa de a va exprima talentul artistic si creativitatea. Plasarea Soarelui in diagrama dumneavoastra va determina sa fiti eficienti si sa bifati multe puncte de pe lunga lista cu obiective.
TAUR - Sambata: Ai rezerve cu privire la modul in care altcineva din anturajul tau a obtinut un succes cu care acum se lauda la toata lumea.
TAUR 21.04-21.05: Fericirea dumneavoastra in aceasta saptamana poate fi legata de sanatate. Obiceiul de a lucra pana va epuizati va face sa va simtiti suprasolicitati si infranti.
TAUR 21.04-21.05: Aveti mici dificultati in tratativele duse cu anumite persoane din jur si va simtiti nerabdatori sau va supara exagerat de mult atitudinea acestora.
TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o saptamana calda si confortabila. Relatiile decurg bine si veti fi feriti de neintelegeri. Va asteapta cateva evenimente care va vor lega mai mult de familie.
TAUR 21.04-21.05: Se stie bine ca sunteti vrajitorul financiar al zodiacului, asa ca veti pune mare accent pe o proprietate comuna, o mostenire, datorii sau asigurari.
google-analytics.com